God mat och skickligt hantverk. Det är de två saker vi älskar mest på ICA Kvantum Gränby. Därför är Gränby Catering en så stor, och välsmakande, del av vår butik.

Gränbys godaste i 50 år

ICA Kvantum Gränby har sedan 1971 stått för smakfulla mathantverk och ett stort utbud av matvaror i Uppsala. I vår butik, som belönats med priset “butikernas butik i Sverige”, lagas all mat vi levererar. Gränby Catering erbjuder mycket av det vi är lite extra stolta över:
  • Vår mat, som lagas i vårt eget kök av våra smaksäkra kockar.
  • Våra bröd och bakverk, som bakas i vårt bageri.
  • Våra charkuterier och ostar, som tillverkas av våra lokala vänner här i Uppland.

Vi på ICA Kvantum Gränby

Vilka är vi då som arbetar med catering på ICA Kvantum Gränby? Främst är vi kockar och bagare. Vi älskar att nörda ned oss i trender lika mycket som vi värdesätter rena och traditionella smaker. Ett levande bevis på detta är vår kökschef John, Sveriges enda matlexikon på två ben. Vid sin sida har han fantastiska kollegor som gör allt för att du ska kunna känna dig trygg med din cateringbeställning. Mat ska smaka gott och alla ska bli mätta. Så enkelt är det.

Beställ catering från ICA Kvantum Gränby

Beställ kvalitativ och smakrik catering till Uppsala med omnejd på ICA Kvantum Gränbys webbshop. Klicka på Vanliga frågor och ta reda på mer.